Oar Gràcia Sabadell 30 - 33 Sènior Femení A  - Jornada 3  - Divisió Honor Plata Femenina

En el segon derbi català el co-líder va guanyar a Sabadell per la mateixa diferència que ho havia fet en la seva última visita fa dos anys, i es manté de la classificació a dalt junt amb el Santvi.
L'equip de Carolina Carmona ha fet un gran inici de partit i quan faltaven 6 minuts per al descans dominava de tres gols (13-10) i portava el ritme del partit. Però un temps mort de Jordi Rubí ha posat les coses a lloc, i amb un parcial de 0 a 5 ha capgirat el marcador.
A la represa l’avantatge visitant ja havia pujat a quatre gols (15-19), però l’equip sabadellenc no s’ha rendit i ha reduït la diferència a la mínima expressió quan quedaven encara 12 minuts. Ha reaccionat l’equip maresmenc i la diferència ha tornat als quatre gols (25-29), que ja l’ha gestionat bé fins al final, tot i els esforços del quadre local.

Font: CatHandbol

MATARÓ: Noemí Pérez i Lidia Bentkib,  porteres; Ona Muñoz (10), Zara Verdugo (1) Clara Poo (6), Maria Murillo( 2), Maria Muñoz (3), Alisa Forné (2), Abril Buscà, Adriana Murillo (7), Andrea Jara, Claudia Ureña, Neus Ureña (2), Laura López.

 

 dilluns, 5 d'octubre de 2020