Joventut H. Mataró 33 - 24 BM La Roca - Jornada 4  - Plata Femení

"Derbi del túnel, el grup segueix en el camí de l'esforç i patiment en equip, gran treball defensiu i una enorme sortida a la contra, que els ha donat l'oportunitat de patir menys en atac. Continuen treballant per aconseguir els seus objectius"

Font: CatHandbol :

El partit que tancava la jornada, un dels tres derbis catalans, el "derbi del túnel" com és conegut el que disputen JH Mataró i BM La Roca, no va tenir més color que el de l'equip maresmenc. 
Les noies de Jordi Rubí, tot i tenir l'absència de Clara Poo, una de les seves puntals, va demostrar la solidesa del seu bloc. Amb una gran defensa, amb la seguretat de Noemí Pérez sota pals, amb Ona Muñoz letal al contraatac i amb un  magnífic joc col·lectiu van dominar el partit de principi a fi, i amb els dos punts es mantenen en la posició de co-líder enganxades amb el Santvi.

Als 15 minuts l'equip local dominava 8-4 i al descans per 16-10. A la represa durant uns minuts va semblar que l'equip roquerol volia plantar cara, però va acabar cedint.

MATARÓ: Noemí Pérez i Joana Roig, porteres; Ona Muñoz (11), Zara Verdugo (3), Judith Molins (1), Maria Murillo (6), Maria Muñoz (3), Alisa Forné (3), Ana Peña, Adriana Murillo (2), Gabriela Guevara, Andrea Jara, Claudia Ureña (3), Neus Ureña (1), Laura López.

 

 dilluns, 19 d'octubre de 2020