HB Sant Quirze 29 - 21 Joventut H. Mataró  - Jornada 5  - Plata Femení

"Partit amb molt respecte entre els dos equips des de l'inici, el Sant Quirze ens ha portat a fer el joc que volia, no ens han sortit les coses i elles han estat superiors. Toca aixecar-se i continuar treballant unides com sempre".

Font: CatHandbol :

Els partits entre el Sant Quirze i el JH Mataró havien estat últimament molt igualats, però en aquesta ocasió es va trencar la tradició i les "kiris" es van imposar amb molta autoritat i l'equip mataroní va perdre la seva imbatibilitat.

La primera part, tot i arribar-se al descans amb un curt 11-9, va ser d'un ritme molt alt, amb defenses de gran intensitat i bona actuació de les porteres. Dolo Martín va moure més la banqueta fent més rotacions i això es notaria a la segona part. L'equip visitant va patir molt aviat la baixa de Zara Verdugo, una jugadora molt important en l'equip tant en defensa com en atac, i Jordi Rubí va poder fer molt poques variacions en la seva primera línia i ho va acabat acusant el seu equip.

A la represa l'equip local va agafar aviat quatre gols d'avantatge (14-10), i l'equip maresmenc ja va anar a remolc. I en el tram final l'equip local no va trobar aturador. Paula Plana feia molt de mal en les penetracions, arribaven pilotes a les extrems Subirana i Crespo, i també a la pivot Judith Sans en el pivot, que marcaven o forçaven penals, en els quals Paula Plana també va estar infal·lible.

 

MATARÓ: Noemí Pérez, Lidia Benktib i Joana Roig, porteres; Ona Muñoz (5), Zara Verdugo, Clara Poo (2), Judith Molins (1), Maria Murillo (4), Maria Muñoz (1), Alisa Forné (2), Ana Peña, Adriana Murillo (4), Gabriela Guevara, Andrea Jara (1), Laura López (1).

 

 

 dilluns, 26 d'octubre de 2020