Joventut H. Mataró 21 - 26  HB Esplugues - Jornada 4  - 1a Estatal

"Derrota contra l'Esplugues, ara actual líder. Les pèrdues de pilota a l'inici, marquen la diferència en el marcador que els ha fet anar a remolc. Tot i això i les baixes que patia l'equip, han competit fins al final amb opcions de lluitar pel partit. Seguim!"

Font: CatHandbol :

L’equip mataroní sortia amb “la soga al coll” i la cosa se li va complicar encara més per les baixes de Pablo Vela i Bernat Bonamusa i per la lesió, quan feia poc que havia començat el partit, de Jaume Pujol. I després en el tram final va perdre a Oriol Vaqué per tres exclusions i a Dani Aguilera per vermella directa. Massa inconvenients per poder superar un Esplugues que tenia l'oportunitat de posar-se líder i no la va desaprofitar.

L'equip d'Àlvaro Polo va sortir molt mentalitzat i va clavar un 1 a 6 d'entrada, sobretot amb bona defensa i porteria i sortida al contraatac. A partir d'allà, després d'un temps mort, l'equip de Sergi Rodríguez i Carles Morales, que anava trobant-se amb entrebancs, va frenar l'allau visitant. L'Esplugues va anar controlant la situació fins al descans, en què dominava per 10-15.
A la represa l'equip local amb Mario Martínez agafant la responsabilitat en atac, amb bona defensa i amb Bassory Tandian molt bé sota pals, va mantenir el tipus i per uns moments amb el 20-23 quan faltaven 9 minuts, va semblar tenir opcions d'acabar-se de ficar en el partit. Però el porter visitant Ignacio Santos, també va estar molt encertat i va evitar que els locals s'aproximessin més. Però els maresmencs van acabar amb la sensació de què haurien pogut guanyar de comptar amb tots els seus efectius.

MATARÓ: Edu Calderon i Bassory Tandian porters; Manel Núñez (2), Jaume Pujol (2), Sergi German (2), Jan Bonamusa (1), Dani Aguilera, Arnau Boix, Oriol Vaqué (1), Nil Moreno, Berenguer Chiva, Àlex Bosch (5), Mario Martínez (7), Pol Barragan (1).

 

 

 dilluns, 26 d'octubre de 2020