FH Sant Vicenç 26 - 31 Joventut H. Mataró  - Jornada 7 - Plata Femení

"Gran partit defensiu, en el que s'ha pogut parar les jugadores més importants en atac del Handbol Sant Vicenç. S'ha anat de menys a més i ens permet mantenir-nos en el grup capdavanter de la Lliga ". 

Font: CatHandbol :

El líder ha començat fort, amb una defensa 5:1 que incomodava l'atac mataroní, i amb bones intervencions d'Ester López sota pals, i amb Jessie Lepere magnífica en el xut exterior. El marcador estava en 8-5 quan s'acabava de superar l'equador de la 1a part. Però tres recuperacions de pilota d'Ona Muñoz acabades amb gols de contraatac i bones aturades de Noemí sota pals, han permès l'equip de Jordi Rubi capgirar el marcador que al descans ja estava en 12-15.

A la represa la defensa mataronina encara ha guanyat en intensitat i l'atac local s'ha vist autènticament bloquejat i sense idees. La diferència ha anat pujant fins a un 20-29, després de 3 gols seguits d'Ona Muñoz, i quan quedaven 8 minuts ja ha quedat decidit el matx, tot i els esforços de les vicentines.

MATARÓ: Noemí Pérez, Lidia Benktib, porteres; Ona Muñoz (10), Laia Arredondo, Claudia Ureña (1), Zara Verdugo, Clara Poo (7), Neus Ureña, (5), Andrea Jara, Judith Molins (2), , Alisa Forné (1), Ana Peña, Abril Buscà (2), Adriana Murillo (3), Gabriela Guevara, Aida Pascual.


 

 

 dilluns, 9 de novembre de 2020