Joventut H. Mataró 28 - 26 Salle Montcada  - Jornada 6  - 1a Estatal

"2 Punts merescuts i molt lluitats. Treballat triomf davant la Salle Montcada que no s'ha donat per vençut però la intensitat en defensa, l'aportació porters i el control en atac, ens ha ajudat a aconseguir aquesta 1a victòria. Enhorabona i a seguir treballant!.!"

Font: CatHandbol :

L'equip local de Sergi Rodríguez i Carles Morales va trencar la seva mala ratxa i va obtenir la primera victòria de la temporada. Va ser treballada davant un rival que mai es va rendir i que va tenir opcions fins quasi al final. 
L'equip visitant va fer uns bons primers minuts davant un equip local una mica nerviós. Però els maresmencs van fer un bon final i van marxar al vestidor amb 16-13 favorable. Aquest avantatge els va donar tranquil·litat per afrontar la segona part i semblaven controlar la situació. Però els montcadencs no es rendeixen mai i van empatar a 21 quan s'havia travessat l'equador de la 2a part. Dos gols locals van tornar a donar un marge de seguretat. S'entrà en un intercanvi de gols i va haver-hi una jugada clau quan Edu Calderón va aturar un 7 metres a Víctor Sáez que hagués significat el 27-26, quan faltava una mica més d'un minut, que l'equip local havia de jugar en inferioritat.

MATARÓ: Edu Calderon i Bassory Tandian porters; Pablo Vela (9), Manel Núñez (2), Jaume Pujol (1), Sergi German (2), Jan Bonamusa (3), Dani Aguilera (1), Arnau Boix, Oriol Vaqué , Nil Moreno (3), Berenguer Chiva, Àlex Bosch (1), Mario Martínez (6), Pol Barragan.

 

 

 dilluns, 9 de novembre de 2020