HB Sant Joan Despí  29 - 35 Joventut Handbol Mataró -  Jornada 14 - 1a Estatal

"Gran victòria a domicili dels nostres nois. Partit molt complert en totes les facetes mostrant molta solidesa en defensa i un gran treball ofensiu. Enhorabona! Aquest és el camí!"

Font: CatHandbol 

L’equip mataroní va trencar una mala ratxa de cinc jornades sense guanyar. Va sumar els dos punts a la pista d'un equip que portava quatre partits sense perdre i que estava cinc punts per sobre a la classificació. Però a la pista l'equip mataroní es va mostrar superior en tot moment.

Amb bona defensa i bona actuació de Gerard Conill sota pals va tenir a ratlla l'atac local i a l'altra banda va superar amb certa facilitat la defensa santjoanenca, per arribar al descans amb avantatge de dos gols (13-15).

A la represa els de Sergi Rodríguez, amb la primera línia letal, van anar obrint forat i abans de l'equador de la segona part ja dominaven de 6 gols (17-23) i no van patir gens per sumar aquests dos punts balsàmics.

 

 

MATARÓ: Eduard Calderón, Gerard Conill i Bassory Tandian porters; Pablo Vela (9), Manel Núñez, Jaume Pujol (6), Dani Aguilera (1), Oriol Vaqué (3), Arnau Boix (1), Nil Moreno (1), Àlex Bosch, Mario Martínez (8), Pol Barragan, Sergi German (5), Blai Deulofeu, Pol Colomer (1).

 dilluns, 25 de gener de 2021