Handbol Banyoles 23 -  29 Joventut Handbol Mataró  - Jornada 12 - 1a Estatal

"Victòria i 2 punts molt importants en el desplaçament pendent a la pista del Banyoles. Destacar la gran primera part dels nostres nois en totes les facetes. Seguim amb la bona dinàmica!"

Font: CatHandbol 

L’equip mataroní va sumar la tercera victòria seguida en aquest partit endarrerit i això hauria significat situar-se al final de la primera meitat de la taula (o sigui 8è) al final de la primera volta. Per la seva part els banyolins pateixen la seva onzena derrota seguida i continuen sense puntuar a casa i situats en zona de descens.
Els primers compassos del partit van ser igualats (7-8 al minut 15), però a partir d’allà l’equip de Sergi Rodríguez va començar a defensar més fort, corrent al contraatac i superant amb facilitat la defensa d’un equip local que començava a acusar el partit del dissabte contra Sant Cugat, mentre que els maresmencs havien descansat i arribaven més frescos. L'equip visitant també té més rotació de banqueta  i de fet el partit es va trencar en el tram final de la primera part amb un parcial de 2 a 9, per arribar al descans amb 9-17.

A l’inici de la segona part la diferència va pujar als 10 gols. Després l’amor propi local i un cert relaxament visitant van fer que el partit s’animés, ja que quan quedaven cinc minuts el marcador es situà en 21-24. Aleshores l’equip visitant va tornar a prémer l’accelerador per tornar a obrir forat, amb tots els seus pesos pesants a la pista.

 

MATARÓ: Eduard Calderón, Gerard Conill i Bassory Tandian porters; Pablo Vela (5), Jaume Pujol (4), Jan Bonamusa (4), Dani Aguilera (1), Oriol Vaqué (1), Berenguer Chiva (1), Nil Moreno (3), Àlex Bosch (1), Mario Martínez (4), Pol Barragan, Sergi German (5), Blai Deulofeu, Pol Colomer.

 dijous, 11 de febrer de 2021