Joventut H. Mataró 19 - 19 HB Sant Quirze - Jornada 18 - Plata Femení

"Partit de tu a tu contra el líder, que hem controlat fins els minuts finals. Petites desconnexions gaire bé ens el fan perdre però gràcies a la reconnexió hem assolit l'empat. Toca polir i seguir treballant en equip."

Font: CatHandbol

L'equip local va sortir molt més endollat i va agafar un avantatge important al marcador (7-3) quan només es portaven 10 minuts. Va anar guanyant en intensitat la defensa visitant, com correspon a la menys golejada de la categoria, i al descans ja es va arribar amb un ajustat 10-9 i tot obert. 

A la represa altra vegada l'equip mataroní va trobar solucions i va tornar a agafar avantatge amb un 16-13, i encara amb un 18-16 quan quedaven encara 7  minuts. Les "kiris" van tornar a tancar la defensa, van fer un parcial de 0 a 3 i es van posar per segona vegada en tot el partit per davant, ja que només havien manat amb el 0-1. El marcador estava en 18-19 i quedaven encara dos minuts. Olga Moliner li va aturar uns 7 metres a Ona Muñoz, però aquesta jugadora va establir l'empat definitiu en un contraatac després d'agafar un rebot en una altra gran aturada de la portera visitant.

 

--- Galeria d'imatges del partit ---

 

 

MATARÓ: Noemí Pérez, Lidia Benktib, Joana Roig, porteres; Ona Muñoz (5), Claudia Ureña, Zara Verdugo (1), Clara Poo (2), Neus Ureña, Andrea Jara, Judith Molins (1), Maria Murillo (4) Alisa Forné (2), Laia Arredondo, Abril Buscà, Adriana Murillo (4), Aida Pascual.

 dilluns,  15 de febrer de 2021