Joventut Handbol Mataró  35 - 24 HB Sant Esteve Sesrovires - Jornada 18 - 1a Estatal

"Seguim amb la bona dinàmica! 2 punts més dels nostres nois aquest cop a casa contra el Sant Esteve Sesrovires. Partit complert i controlat des de l'inici que ens permet seguir sumant. Bona feina! Seguim!!"

Font: CatHandbol 

Victòria molt fàcil de l'equip local en el "clàssic" de la jornada. L'equip mataroní ha continuat mostrant el bon nivell de les últimes setmanes i al davant ha tingut la pitjor versió de l'equip sesrovirenc, que ha topat sempre amb el 6:0 local i amb la bona actuació de Bassory sota pals. A l'altre costat l'equip groc-i-negre, que no notava les rotacions i mantenia sempre el seu nivell, superava amb molta facilitat la defensa rival, amb la versió que fos, i la diferència ha anat augmentant passant pels cinc del descans (16-11) i arribant en alguns moments a la dotzena.

 

MATARÓ: Gerard Conill, Bassory Tandian porters; Pablo Vela (3), Jaume Pujol (8), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (2), Oriol Vaqué (2), Arnau Boix (1), Berenguer Chiva (1), Nil Moreno (4), Àlex Bosch (1), Mario Martínez (4), Pol Barragan (4), Sergi German (3), Blai Deulofeu, Pol Colomer.

 dilluns, 22 de febrer de 2021