❌  Juvenil masculí groc Partit molt dur i molt intens, jugant molt forts en defensa i ràpids en atac. Empat al final de la 1era part. Inici de la 2ona amb la mateixa intensitat defensiva i marxant en el marcador de 5 gols, que per errades pròpies el rival ha sabut eixugar, a falta de 3 minuts perdíem de 3 i l’últim esforç final no ha estat suficient. Cal seguir treballant i aixecar-se de la derrota per poder treure el partit contra Gavà.

➖ Cadet masculí groc Primera part plena d'imprecisions que varen provocar una diferència de fins a 5 gols en contra. Els ajustaments desprès del descans i una notable milloria defensiva va fer que els nostres tinguessin bola para guanyar el partit. Gran treball d'un grup il.lusionat per entrar en dinàmica competitiva.

✅ Cadet femení Partit important resolt amb molt bona actitud que ha permès marxar en el marcador. Bon llançament exterior que ha mantingut el partit controlat. La defensa 3-3 ha permès contraatacar i un cop cansat el rival hem pogut jugar amb més comoditat. Sens dubte, un gran resultat que ens posa a les eliminatòries de lliga i es un premi al treball constant i continu de les noies. Ja estem dins!!