Joventut Handbol Mataró  28 - 28 BM La Roca - Jornada 25 - 1a Estatal

"Empat contra el BM La Rocaen un partit trepidant. Domini clar dels nostres durant els 1ers 30min. amb un molt bon treball defensiu i ofensiu. A la segona l'equip visitant ha reaccionat fins avançar-se d'1 i arribant a l'últim minut. Al final empat molt positiu!" ???‍♂️?"

Font: CatHandbol 

Aquest derbi de rivalitat va acabar amb taules després d'un partit amb una part per a cada equip. Per als mataronins el punt significa arribar als 20 que els entrenadors solen esperar per assegurar la permanència i per als roquerols és insuficient per mantenir el quart lloc.

La primera part va ser d'absolut domini local i després de passar per un 15-8, es va arribar al descans amb 17-12. L'inici roquerol a la represa va ser magnífic i no van tardar a igualar el partit, que fins al final ja es va mantenir així. Al final la cosa va anar d'extrem i Roger Manzano va aconseguir avançar per primera vegada el seu equip amb el 26-27, i Nil Moreno va empatar a pocs segons del final.

 

MATARÓ: Edu Calderon, Gerard Conill (1), Bassory Tandian porters; Pablo Vela (6), Jan Bonamusa (4), Dani Aguilera, Oriol Vaqué (1), Nil Moreno (4), Àlex Bosch (3), mario Martínez (3), Pol Barragan (2), Roger González, Enric Bonany, Sergi German (2), Blai Deulofeu (2), Pol Colomer.

 dilluns, 19 d'abril de 20211