BM Granollers 23 - 27  Joventut Handbol Mataró   - Jornada 28 - 1a Estatal

"Victòria de prestigi dels nostres nois. Grandíssim partit en defensa que ens ha permès mantenir opcions en atac i una renda a favor en el marcador que s'ha defensat fins al final amb un esforç titànic. Enhorabona nois!"

Font: CatHandbol

L'equip mataroní ben poc s'hi jugava i anava amb moltes baixes. Però des de bon començament, amb un 1-4 de sortida, es va veure que anava amb ganes d'obtenir un triomf de prestigi a l'Olímpic. La defensa i porteria mataronines van ratllar a un alt nivell per frenar a l'equip més golejador del campionat, que al descans només havia marcat 11 gols (11-16 al marcador).

A la represa de seguida la diferència va pujar als 8 gols (11-19) i l'equip de Sergio Pozo ja va remar contra corrent. Els granollerins van aconseguir reduir a la mínima expressió (23-24) en entrar als dos minuts finals, però l'equip visitant es va mostrar ferm en defensa i no va fallar en atac.

 

MATARÓ: Edu Calderon, Bassory Tandian porters; Pablo Vela (4), Jan Bonamusa (8), Dani Aguilera, Oriol Vaqué (2), Nil Moreno (4), Pol Barragan (2), Roger González, Sergi German (7), Blai Deulofeu, Pol Colomer.

 dilluns, 10 de maig de 2021