Hapo Joventut Mataró 25 - 21 HB Sant Joan Despi

El nostre equip sènior femení va deixar clar en la tarda d'ahir que el Teresa Maria Roca serà un lloc divertit aquesta temporada. Un pavelló on si parpadeges et pots perdre una defensa de la Maria, un gol de l'Ona o una parada de la Lidia però sobretot et perdràs un exemple de treball, constància i lluita durant els 60 minuts.

El partit va començar bé, marcant la intensitat defensiva necessària per liderar el marcador fins que en el minut 20 van començar les precipitacions i amb elles el -3 del descans.
A l'inici de la segona part, la defensa no acabava d'ajustar i les locals eren incapaces d'acostar-se al marcador davant un rival que va demostrar ser un gran equip amb una Núria Mateu estel·lar.
Però si alguna cosa han demostrat aquestes noies és que val la pena quedar-se atent al pavelló fins a l'últim minut. Una exclusió visitant i el canvi de sistema defensiu va provocar la reacció local. Les més veteranes van marcar el nivell i des de la defensa van aconseguir emportar-se dos punts més que fan mirar al pròxim partit plenes de confiança en el treball realitzat cada dia.

Fotografies del partit de Júlia Giménez --- veure fotos ----

dilluns, 4 d'octubre de 2021