Hapo Sènior masculí B 26 - 32 Sant Llorenç


La Garriga 18 – 39 Hapo Juvenil masculí Groc

Gran partit del nostre Juvenil masculí amb un bon atac col·lectiu i una defensa contundent que hem sabut mantenir durant tot el partit, també destacar la bona porteria. Toca seguir amb aquesta dinàmica 💪💪


Hapo Cadet masculí Groc 33 – 32 KH7 BM Granollers


HB Sant Joan Despí 22 – 24 Hapo Infantil masculí Groc

Partit igualat i treballat. En el que ens hem anat al descans -3, però amb les idees clares a la represa per capgirar-ho ben aviat. Bona defensa i amb el cap fred als últims minuts, fan que ens emportem els dos primers punts de la lliga.


HB Palautordera 41 – 16 Hapo Infantil masculí Negre

Partit complicat davant d’un equip superior amb una porteria excel·lent i un atac molt ràpid. S’ha treballat bé en molts moments del partit però no hem sabut reflectir-ho al marcador. Cal aprendre i seguir millorant.


HB Sant Fost 10 - 6 Hapo Aleví Negre

Partit igualat però hem fallat molt de cara a porteria que ens ha fet anar a remolc tot el partit. Tot i així, hem guanyat el partit per la normativa.


Hapo Benjamí Groc 4 – 12 BMG Elene Vázquez

Partit molt difícil tant pel rival com per la falta de jugadors. Hem sortit molts desconcentrats i amb moltes errades tant en atac com en defensa que ha permès a l'altre equip jugar amb molta facilitat. Seguim treballant i millorant!


HB Sant Fost 8 – 8 Hapo Benjamí Negre

Molt bon partit per part dels nois on s'ha pogut confrontar una defensa molt contundent.


Hapo Benjamí femení 10 – 6 Palautordera

Primera victòria de les nenes, s'ha notat molta millora, tot el que havíem treballat als entrenaments s'ha vist reflectat al partit.  Molt contents i a seguir treballant!!


Hapo Fem Adaptat JHM

Avui el nostre equip d'handbol adaptat ha representat al Club al Torneig Allinhandball celebrat a Granollers, com a part de les activitats del Mundial femení que comença aquest desembre. Tot i ser un torneig fairplay sense marcadors, el joc del nostre equip ha estat increïble, demostrant que el treball als entrenaments dona fruit, amb atacs estructurats i defenses contundents que ens donen molt bones vibracions per seguir la competició, piles per seguir treballant.Imatges de l'Infantil Groc ----> veure fotos 

Imatges de l'Aleví Masculí Groc ---> veure fotos

Imatges del Benjamí Negre  -----> veure fotos

Imatges del Benjamí Femení ----> veure fotos