Martorell 32 – 29 Hapo Sènior Masculí B

Derrota de nou en un partit en el que no vàrem saber controlar els nervis en els últims minuts. Malgrat tot, gran treball dels nois durant la resta del partit en el que la igualtat ha estat màxima. Toca continuar treballant de cara al que ens ve.


✅ BM La Roca 24 - 26 Hapo Infantil Masculí Groc

Partit molt complicat que l'equip ha aconseguit tirar endavant per caràcter. En cap moment hem aconseguit atacar de forma fluïda ni defensar correctament les situacions d'entrada a doble pivot dels extrems rivals. Tot això, sumat al poc encert de cara a porteria, ens ha fet anar a remolc en el marcador fins els instants finals, quan hem recuperat vàries pilotes i hem sabut tenir el cap fred. Enhorabona a tot l'equip i a seguir treballant!


Hapo Infantil femení 27 - 2 LaSalle Montcada

Partit còmode on s’ha pogut aplicar el treball fet durant la setmana. La bona defensa ha fet que poguéssim córrer i poder agafar una bona distancia al marcador.


Hapo Aleví Groc 6 – 10 HB Bordils

Moltes errades en atac i una defensa poc contundent han fet que no poguéssim endur-nos la victòria. L'últim quart ha estat molt ajustat, però al final se l'ha emportat l'altre equip.


Santa Anna Mataró 6 – 10 Hapo Aleví Negre

Partit on s'ha demostrat la millora de tots els nens i nenes. Demostrant un bon joc col·lectiu.


-- Cardedeu 8 – 8 Hapo Benjamí Groc

Partit molt igualat on alguns moments de distracció ens han portat a fer errors que han comportat que no ens emportéssim la victòria. Tot i així s’ha fet una bona feina. Seguim treballant!


Palautordera 6 – 10 Hapo Benjamí Negre

Molt bon partit dels nostres petits que ho han donat tot per endur-se la victòria. Els jugadors han fet un molt bon treball defensiu i ofensiu contra un bon rival. Força Mataró i a seguir treballant💪🏻🖤💛