❌ La Salle Montcada 37 - 28 Hapo Sènior Masculí A

🌹📚🐉 Partit ben treballat tot i la derrota contra una Salle molt ben comandada per Lancina i Quirós.
Dissabte, Sant Jordi i partit. L'Equip de 1@ Nacional va visitar el camp d'un dels equips més en forma de la categoria. Van poder plantar cara durant tota la primera part, però uns errors de llançament i sumat a Bassory sol sota pals, fent un gran esforç tant per la lesió que arrossega i per les seves creences, no va tenir tot l'encert que ens té acostumats. L'Equip era capaç de trobar accions de llançament amb claredat, el joc era fluid i vistós. La defensa no era dolenta, però l'encert de Quirós i Lancina amb els seus llançaments per part dels locals feien mantenir la distància en el marcador. 18-13 i mitja part. Una bona primera part.
La segona part no comença bé pels interessos dels nostres i un parcial de 4-1 sentència el partit massa d'hora. A partir d'aquí i amb el partit controlat per la Salle, només quedava continuar treballant i esforçar-se en cada acció. Els nois no van perdre mai la cara al partit i van treballar de valent durant els 60 minuts amb un marcador final de 37-28. Poder no es veu reflectit en el marcador, però es va fer un partit molt seriós i molt ben treballat en molts moments de partit.
Tenim clar quins aspectes hem de millorar, i això és el que farem. Dissabte una altra oportunitat per sumar dos punts i encarar el tram final de lliga.

dilluns, 25 d'abril de 2022