❌ Hapo  Aleví Mixte Negre 5 - 11 Laietà


✏️ Últim partit de la temporada on s'ha demostrat el creixement d'aquest equip. Molt orgullosa de la seva evolució. Més i millor l'any que ve.


 ✅ Hapo Benjamí Femení 12 - 4 Cardedeu

✏️ Darrer partit d'aquesta fase final, no han deixat de defensar i lluitar en tot el partit i, tot i tenir petits errors de cara a porteria, han sabut corregir aquests petits errors, i portar a casa aquest dos últims punts. Tanquem aquesta temporada amb una molt bona lluitada i merescuda segona posició 🐝


-- Sant Esteve Palautordera Blau  8 - 8 Hapo Benjamí Masculí Groc

✏️ Partit on hem començat amb una molt bona defensa i un atac fluid, a les dues últimes parts no hem sabut mantenir la defensa i el nostre joc ofensiu i no ens hem pogut emportar la victòria. Toca continuar treballant!


 ✅ HB Vic  6 - 10 Benjamí Masculí Negre

✏️ Molt bon partit dels nostres nens. A la primera part  ens ha costat despertar, però un cop desperts, ja han funcionat les coses. Gran actuació dels petits que ja apunten maneres! 💛🖤


 ✅ Magics Granollers 16  - 37  Hapo Fem Adaptat

✏️ El nostre adaptat torna a desplegar un joc en equip espectacular en defensa i atac i es classifica com a finalistes de la Copa @demanoenmano. Els jugadors, concentrats, no han abaixat els braços i han portat el ritme del partit per arribar al final amb un còmode avantatge. En quinze dies disputen la final que els hi pot donar un ple de títols aquesta temporada. Ànims equip!!