Obertes les inscripcions al Casal - Tecnificació Estiu 2023
 
 
 

Fins a 7 equips del club varen participar al Torneig de Setmana Santa d'Anaitasuna i ens han deixat moltes imatges d'aquests dies inoblidables !!!

 

--- imatges Torneig Anaitasuna ----

 

---  més imatges del torneig ---

 

 

Aquest any el club celebra els seus 60 anys i posa a la venda una dessuadora commemorativa. Segur que us agradarà a tots i a totes!!! Us passem les indicacions per demanar-la pels jugadors, jugadores, familiars, amics i simpatitzants. Al pdf es troba l'enllaç al formulari per fer la comanda. A més, també s'ha inclòs informació relativa a les talles i les seves mides.

--- pdf de la dessuadora ---

Dissabte 28 de gener, després de tres anys sense poder-ho fer, vàrem celebrar la presentació dels equips de la temporada 2022 - 2023 al Pavelló Teresa Maria Roca. Un total de 19 equips i 270 esportistes.


Vàrem comptar amb la presència de l'alcalde la ciutat, Sr. David Bote, el president de la FCH, Sr. Jaume Fort, les regidores de l'ajuntament, Sra. Bea Delgado i Sra. Laura Seijo, el director executiu del Grupo Moshi, Sr. Leo Hergen, el president emèrit del club, el Sr. Josep Nonell.


Durant l'acte es va retre homenatge als jugadors Jan Bonamusa, Berenguer Chiva, Noemí Pérez, Bernat Muñoz i Isa Latorre.

Força Mataró!

 

 

Galeria d'imatges

 

 Dissabte 28 de gener, després de tres anys sense poder-ho fer, presentarem els equips de la temporada 22-23. L'acte tindrà lloc entre els partits dels primers equips. No cal dir que us esperem a tots!